Antoniuse moeetendus esitleb ready-to-wear moodi ja 2024.a. Antoniuse moeetendus toimub Estonian Fashion Festival-i raames 08. juunil Eesti Rahva Muuseumis.

Estonian Fashion Festival on jätkusuutlikku moekultuuri edendav suursündmus Eestis ja esindab vaid kestlikke praktikaid viljelevaid disainereid.  Nende missioon on tõsta disainerite konkurentsivõimet ja aidata kaasa nende jätkusuutlikkuse arengule ning populariseerida Eesti kestlikku moekunsti nii kohalikul kui ka rahvusvahelisel tasemel, kaastes huvigruppe oma missiooni täitmisse.

Olles teadlikud moetööstuse märkimisväärsest keskkonna- ja sotsiaalsest mõjust, on neile oluline tõsta kohaliku moemaastiku teadlikkuse taset, tuua päevakorrale olulised küsimused, pakkuda lahendusi ning seejuures korraldada festivali sündmused keskkonnahoidlikult.

Areneme järjepidevalt üha jätkusuutlikumas suunas, püstitades uusi eesmärke nii iseendale kui ka motiveerides oma partnereid ning disainereid leidma ja kasutusele võtma uusi jätkusuutlikke praktikaid. Meie visioon on olla Eesti jätkusuutliku moekultuuri eestvedaja ning panustaja lähiriikide moeareeni kestlikkuse arengusse.

LOE LISA – https://fashionfestival.ee/jatkusuutlikkus